Tre tips til en lettere hverdag på kontoret

aa11

Du er kontorarbejder eller noget i den stil. Hverdagen kan godt blive lidt for meget til tider. Det er klart! Det du lige nu står og mangler der kan og vil hjælpe på dette, er de tre nedenstående tips der vil redde din hverdag og gøre det hele mere overskueligt og nemt for dig. 

På grund af disse tips, kan du endelig få lettet dine skuldre og slappe af, når du kommer hjem fra en lang dag på kontoret.

Dage på kontoret kan hurtigt komme til at ligne hinanden så meget, så man lever den samme dag hver dag og det er selvfølgelig ikke specielt sjovt at være i. Det er heller ikke godt for dit mentale helbred. Der skal ske lidt en gang imellem.

1 – Vær organiseret

Lav en to-do-liste om aftenen, morgenen eller lige inden du tager hjem fra arbejde/kontoret. Lav en to-do-liste over dagen efter. På den måde, får du fra dag til dag et overblik. Overblikket sker på samme tid med, at du kan se dine fremskridt i dagen. 

Du tjekker en ting af ad gangen. På den måde bliver det både mere overskueligt, men du laver alt hvad du gjorde før – måske mere – på samme tid med, at du lægger mere mærke til det end før. Af den grund vil du få en følelse af stolthed over dig selv. Helt fantastisk!

2 – Evaluer din dag og vær klar til den næste

De sidste 10 minutter inden du lukker øjnene om aftenen bør gå med, at du tænker over og evaluerer din dag. Ikke overtænker den, men hurtigt evaluere på hvad du har opnået i løbet af dagen. 

Derudover kan du bruge nogle få minutter på at forberede dig på dagen efter. Du gør det via din to-do-liste, men inden du lægger dig til at sove, skal du også have din underbevidsthed og mentalitet med på næste dag.

Mand ved storyboard

3 – Vær forberedt

Mange ting kan ske i løbet af en dag. Du er kontorarbejder, så altid hav styr på dine ting. Det vil sige skriveudstyr, computer, papir og hvad du ellers bruger i løbet af en dag. Vær klar på mere eller mindre, alt hvad der kan og vil ske i løbet af dagen og have dine arkiver i orden. Selvfølgelig er alt ikke forudsigeligt, men vær forberedt på det der er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *