Pas på dig selv og hunden, når du er ude at køre

aa11

Det er ikke så sundt for kroppen at sidde ned i en længere periode. Det er derfor, at man føler sig træt og nogle gange lidt øm, når man flyver eller kører over lange afstande. Det er dog bedre for miljøet at rejse med bil snarere end et fly, hvis man kan det. Men en lang biltur er heller ikke så sundt for kroppen.

Hvis du skal på en biltur eller bare kører bare meget, så bør du læse videre. Her taler vi om, hvad kan gøres for at passe på kroppen, når man kører meget. Vi giver også sikkerhedsrådgivning til dig, der godt kan lide at tage hunden med på køreture. Det er lige så vigtigt er det for dig at være sikkert, som det er for din bedste ven, når i er ude at køre.

Pas på dig selv

Hvis man tager på bilture relativt ofte, så burde man også huske at lave motion enten lige før eller lige efter køreturen. Kroppen er ikke vant til at skulle blive siddende i en hel dag, medmindre man er vant til at arbejde på et kontor. I det tilfælde så er det enormt vigtigt, at man laver motion flere gange om ugen.

hund i bil

Afhængigt af hvor gammel man er, så kan man let begynder at få tryksår eller ond i ryggen ved at køre for meget. Det man dog kan gøre for at minimerer smertefulde problemer, der kan opstå ved at sidde i samme position i lang tid, er at medbringe en pude til ryggen.

Hvis det er muligt, så er det også en god ide at skifte sæder med dine medkørende, så den samme person ikke kører hele vejen. Det er også vigtigt at stoppe bilen og tage en pause mindst en gang hver to timer. En gang i time er heller ikke en dårlig ide. Husk altid at bruge sikkerhedsselen, også når man sover i bilen.

Pas på hunden

Hvis man godt kan lide at køre sammen med sine hunde, så er det også vigtigt at være sikker på at hunden køre sikkert. Der er mange, der lade deres hunde køre i bilen uden sikkerhedssele eller en hundekasse.

Men, på tråds af hvad de fleste tror, så er det ekstremt usikkert for både mennesker og hunden at køre rundt på den måde. Der er mange måder at sikre din hunds sikkerhed i bilen. For at være så sikker som muligt, så er det en god ide at investere i et hundebur.

Læs mere om hund i bilen hos Canem. Canem giver gode tips til simple ting som, hvor et hundebur kan findes, og hvad man bør lede efter. Der er også information om, hvordan man sætter en hundesele på hunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *