Afslapning: Viaplay har de nyeste film og eneret på nye sæsoner af populære serier

Der er efterhånden mange streamingtjenester derude at vælge imellem, når du skal slappe af på sofaen. Der er hård konkurrence mellem Netflix, HBO, TV2 Play og Viaplay her i Danmark. De har alle steder hvor de skiller sig ud fra de andre, og her har Viaplay en stor fordel. Viaplay specialiserer sig nemlig i at købe de nyeste film og eneret på først at vise de nyeste sæsoner af populære serier. Så er du blevet fanget af en serie og ikke kan vente flere år på at den kommer på Netflix, så er Viaplay den streamingtjeneste du skal overveje.

Grey’s Anatomy og Outlander

Viaplay køber eneret til at vise de dugfriske afsnit af blandt andet Grey’s Anatomy og Outlander, som de kalder for Viaplay Exclusives. Det vil sige at det er det eneste sted du kan se de nye afsnit af serierne, og det er kun én dag efter de er blevet vist i USA. Derudover køber Viaplay nye film til platformen, og det er tit at de ikke kan ses på andre streamingtjenester i Danmark. Udover de dugfriske afsnit af populære serier, fører Viaplay også klassiske serier som How I Met Your Mother og laver endda originale serier som den nye Conspiracy of Silence og den danske Hånd i Hånd.

Reality

Hvis der er noget Viaplay er gode til, så er det reality-serier. Publikumsfavoritter som Paradise Hotel, Love Island, Familien fra Bryggen og Robinson er udelukkende at finde på Viaplay. Hvis du ikke har en tv-pakke eller bare ikke får set det når det sendes, er Viaplay stedet hvor du kan fordybe dig i skøn reality-tv, du ikke kan få andre steder. Læs om Viaplay her.

Der er også udenlandske versioner af programmer som Love Island og Paradise Hotel, så der er rig mulighed for at få set lige den slags reality du kan lide.

Lej også film på Viaplay

Hvis du har en specifik film du gerne vil se, men Viaplay ikke har den, tilbyder de derimod noget som de andre streamingtjenester ikke gør – nemlig at du kan leje den. Det er en god måde at holde filmaften på, for man behøver ikke lade sig nøje med en film, man har set tre gange før, men man kan se lige den film man havde planlagt at skulle se. Der er både nye og klassiske film i lejekategorien, så der er noget for enhver smag.

Nye serier på Viaplay

Sport og meget andet

Da Viaplay har den fordel at være en del af Viasat, har man mulighed for også at købe adgang til sport. Vælger man Viaplay Total får man også UFC, MMA og boksning med i købet, udover Viaplays andre sportsrettigheder. Så kan man se kampe live og gamle kampe, hvis man missede en.

En ekstra god ting ved sportspakkerne er at de også indeholder børneprogrammer. Så hvis mændene skal sælge sportspakken til deres koner, er det bare med at nævne at der også er noget for de mindste inkluderet i pakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *