Lav en blog om dit motionseventyr

aa11

Er der et nyt motionseventyr som du gerne vil i gang med? Det kan være at du vil give dig i gang med at løbe et maraton? Eller måske vil du gerne have tab et vist antal kilo?

Uanset hvad dit motionseventyr går ud på, så kan det være en god ide at starte en blog om det. Hvorfor? Fordi det kan hjælpe dig med at holde dig motiveret og dine læsere kan samtidig give dig nogle gode råd, som måske kan hjælpe dig med at opnår dit mål.

Læs mere her om hvordan du laver en god blog omkring dit motionsmål og hvordan du gør den interessant for dine læsere at følge med i.

Start fra dag 1

Hvis du har sat dig for at lave en blog omkring dit motionseventyr, så er det en god ide at starte allerede fra dag 1 af. Lad dine læsere følge dig lige fra start til slut. På den måde vil de også føle sig mere investerede i dine fremskridt.

Skriv om alle de ting, som du gennemgår, imens du prøver at opnå dit mål. Snak om de tanker du gør dig, hvor mange km du har løbet den dag og om du har smidt nogle kilo de seneste par uger.

Snak om det hele og læg ikke fingrene imellem.

løb

Del de hårde stunder undervejs

Når vi skriver at du bør snakke om det hele, så mener vi virkelig det hele. Og det inkluderer også de hårde stunder.

Der kommer med garanti nogle rigtig svære tider undervejs, hvor du prøver på at nå dit mål. Måske forstuver du anklen, som sætter dig tilbage i et par uger eller måneder. Måske falder du i fællen og kommer til at spise to poser chips selv med en plade chokolade til dessert.

Uanset hvor hårdt det bliver, så er det vigtigt, at du deler det med dine læsere. Det gør hele oplevelsen og dit motionseventyr mere livagtigt for dem. Og det gør dig mere relaterbar for dine læsere.

Se det ikke som et nederlag, hvis du falder i og overspiser eller hvis der sker noget under træning, så du ikke kan træne mere i det næste stykke tid. Ting sker og det er ikke et nederlag at anerkende at man er menneske. Det er lille skridt tilbage, men du kan sagtens stadig bevæge dig fremad.

Det praktiske ved at holde blog

Der er en del praktiske ting som du nok burde have styr på, hvis du gerne vil til at lave en succesfuld blog.

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at du ikke behøver at have den allerstørste tekniske kunnen. Du behøver ikke at kunne sammensætte en masse computerkoder for at kunne dele dit budskab med verdenen. Rigtig mange bloggerplatforme klarer alle den slags ting for dig i dag.

Når det så er sagt, så er det en god ide at have bare en basal kunnen omkring for eksempel SEO og DNS. Klik her for at lære lidt mere om disse begreber

Efterhånden vil du få lyst til at designe din blog på en helt specifik måde og du vil dermed langsomt blive introduceret til de lidt mere tekniske dele ved at have en blog. Vær ikke for bange for at kaste dig ud i noget af dette.

Den eneste måde du lærer på er ved at prøve dig frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *