Skal du finde lysten til den gode og smukke holdning?

aa11

Hvordan får du en flot og sund holdning, som dine venner beundrer og misunder. Sådan en holdning, de fleste kan forstå og tale med på.
Måske og sådan en som nogle andre slet ikke giver at se på, fordi den som en rød klud for deres øjne. Den fantastiske og korrekte holdning får du ved at træne dig til den. 

Det er nemlig ikke politik, det her handler om, det er din krop og dit udseende. Man kan ikke se, om du stemmer rødt eller blåt på din kropsholdning, men man kan se, om du værdsætter og bruger tid på dig selv.

Makeup

Ikke politik, men engagement og fysiologi

Selvom der sikkert er mange paralleller, der kan drages fra politik til fysiologi, skal du slippe for det her. 

Det handler nemlig kun om din kropsholdning og nærmere bestemt, hvordan du opretholder et flot og sund kropsholdning. 

Svaret er desværre ikke det ønskede svar for mange. Det er nemlig træning og engagement. Du skal holde dig aktiv, du skal træne – uden at overanstrenge – du skal huske det i dit daglige liv.

Svaret er ikke så spændende, men måske er det, fordi det kun lyder hårdt og som en udfordring. Hvis du i stedet retter dit fokus et lidt andet sted hen, kunne det være, at det blev lidt mere overskueligt. 

Hvis du f.eks. tænker på, hvad den flotte og sund holdning gør ved dig eller hvordan den ser ud.

For en rank ryg er bare godt for hele din krop, dine skuldrer, din rygsøjle, din brystkasse osv., den ser også bare lækker ud. 

Det er langt flottere at se på en rank ryk end en krumbøjet ryg – i langt de fleste tilfælde. Så måske kan motivationen være skønheden.

Lykkeligt_par

Makeup giver lyst

Når du f.eks. bruger makeup, bruger du det heller ikke, fordi du nødvendigvis synes, det er særlig underholdende at lægge makeup. Men det er dit udseende, det handler om. 

Det er helt det samme, når det gælder din ryg og din holdning. Hvis du tænker på endemålet, giver det lidt bedre mening. 

Så bliver det lidt nemmere at sluge fitnesstræningen eller løbeturen, når du ved, at det faktisk får dig til at se lidt bedre ud. 

Og så er makeup endnu en god motivation til formålet. Det kunne være bb cream som bare ligger og venter på at blive brugt af et skønt menneske med en skøn og flot krop. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *