Sådan kommer du i gang med at løbe

aa11

At løbe er sundt, men det kan være svært at komme i gang. Vi har her samlet lidt gode råd, der kan hjælpe dig i gang med at løbe. Det er nemlig en supersund og god motionsform, der får pulsen op. Du forbrænder således masser af kalorier, mens du løber. Et andet plus er, at det faktisk er nemt at løbe, og at det gør dig i godt humør. Når du løber, frigiver din hjerne en rækker stoffer, bekæmper og forebygger stress og depression- Som sagt er det meget sundt at løbe, da sænker kolesteroltallet og kan dermed forebygge hjertekarsygdomme. Så det er bare om at få løbeskoene på og komme i gang!

Find de rigtige løbesko

Når du skal løbe, er det naturligvis vigtigt du finder de rette løbesko. Vi anbefaler du besøger en sportsbutik. På den måde kan du få gode råd, og få den nødvendige vejledning, der gør at du finder de rette løbesko. Når du skal finde løbesko, skal du også huske at fortælle hvilket underlag du løber på.

Nogle løbesko er nemlig udviklet til hårde underlag som vej og grusstier, og har en profilering til dette. Men hvis du ofte løber i skoven, skal du have en grovere profilering der får der til at stå bedre fast.

motion

Huks at varme op

Før du begynder at løbe, skal du varme op. Med en god opvarmning kan du nemlig minimere risiko for overbelastning og skader. Start ud med at fem til ti minutter i et roligt tempo, før du sætter farten op.

Spis sundt

En god sund kost, gør det nemmere at løbe. At spise sundt vi således give dig mere energi, få dig dit at føle dig mere frisk, og ikke mindst forbedre din ydeevne.

Del dine resultater med andre

Det kan være rigtig motiverende at dele din resultater med andre. Vi din telefon kan f.eks. du dele din løbe rute og tid på Facebook. Hvis du ønsker at gøre endnu mere ud af det, kan du lave en hjemmeside hvor du deler gode løbetips og ideer. Det er ikke så svært at komme i gang med en hjemmeside, du kan masser af inspiration og information her.

 

løbetræning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *