En juicekur er godt for mange ting, ikke mindst din ryg

aa11

De seneste par år er der sprunget mange trendy diæter frem, som angiveligt skulle være godt for mange ting. Nogle vælger at spise som det gjorde i stenalderen, og andre holder sig kun til rå mad. Altså mad der ikke er blevet varmet for meget op. En af de mere simple kure, som er blevet meget populær på det seneste, er den såkaldte juicekur. Den går i alt sin enkelhed ud på, at man kun drikker juice i en periode. Hvordan kan man leve af det, tænker du nok. Først og fremmest skal man naturligvis huske på, at man ikke skal leve af den billigste juice nede fra købmanden. Der er mange flere ting der skal til. For det første er det ikke noget juice, man kan købe færdiglavet.

En juicekur og din ryg kan blive gode venner

For at grøntsagerne og frugten bevare mest mulig af sin næring, skal den laves helt frisk og drikkes med det samme, ellers vil man meget hurtigt bukke under. Heldigvis kan man fine en masse gode tricks på Juicekuren.dk. Det som diætister mener, at en omgang juicekur, skulle gøre godt for er en hel masse forskellige ting. Det giver dine tarme ro til, at rense ud, og komme af med alle de ting, som er svære for kroppen at fordøje. En anden ting, som ofte bliver understreget, skulle være din rygs helbred. En af de måder den gør det på, er at rense ud i systemet og starte forbrændingen på en hel anden måde. Derfor for man nemmere ved at tabe sig. Det fedt som sidder på maven er med til at skade din ryg, da musklerne ikke kan stabilisere din rygsøjle, på den måde som er meningen.

En juicekur kan være det som ændre dit liv

Derudover er fedtet også skadeligt for ens indvolde. Hvis man tager en god juicekur, så kan man komme langt og man kan hurtigt få sit helbred i den rigtige retning. Det kan være hård kur at gå i gang med, da det kræver, at man ikke spiser almindelig mad i et par dage. Efter en enkel dag vil man højst sandsynligt opdag, at man bliver meget sulten. Det er en normal reaktion, da man ikke får den mad, man plejer. Det er dog bare en fase man lige skal kæmpe sig igennem, før man vænner sig til det. Sulten vil dog nok ikke gå væk, men under alle omstændigheder er det heller ikke meningen, at man skal være på kuren i længere end et par dage. Hvis man er på en juicekur i for lang tid, så holder den op med st være sund, og den kan decideret være usund for hele dit system. Det er altså kun noget man skal gøre en gang imellem når man har brug for en udrensning, og det er en rigtig god ide, hvis man har problemer med sin ryg. Prøv en juivekur, måske hjælper det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *