Hvad kan man bruge en blender til?

aa11

Hvis du ikke allerede er en af dem der starter dagen med en lækker hjemmelavet smoothie, så kan det være du skal til at overveje det. Det er nemlig ikke alene sundt og velsmagende, det er også virkelig nemt!

Det eneste du behøver er en god blender, og sådan en kan du for eksempel få hjælp til at finde på https://pricesurf.dk/blender/ hvor arbejdet med at sammenligne priser allerede er gjort for dig, så du skal bare koncentrere dig om at vælge model.

Smoothies i alle regnbuens farver (eller næsten)

Smoothies har efterhånden slået sig fast som en uomgåelig drik på mange danskeres morgen- eller frokostbord. Det er der mange grunde til, og ikke kun fordi det er sundt. Ganske vist er de fleste smoothies rene vitaminbomber og dermed med til at holde dig ved godt helbred, men de er også et virkelig flot indslag på enhver ménu.

Og det er som sagt utrolig nemt at lave en flot og appetitvækkende smoothie. Man skal bare bestemme sig for hvilke frugter og grøntsager den skal bestå af, og så er det bare ned i en blender med det hele. Et tryk på knappen og vupti, så er der smoothie.

Hvis man gerne vil pynte sit morgenbord med lækre, grønne smoothies der stråler langt væk af sundhed, er det bladgrønt man skal have fat i. En god, stor håndfuld spinat eller grønkål giver nemlig straks den flotte farve. Der er ikke engang behov for at bruge meget af det.

Blender_kur_mad

Rødbede giver en indbydende lyserød farve, mere eller mindre kraftig afhængig af hvor meget man bruger og hvad man ellers blander den med. Rødbede smager fantastisk sammen med for eksempel æblejuice, og tilføjer du lidt ingefær har du en energibooster uden lige.

Men en blender kan naturligvis også bruges til meget andet end at lave smoothies. Man kan for eksempel fremtrylle de lækreste supper i en håndevending ved blot at koge årstidens grøntsager sammen med en bouillonterning, inden det hele køres gennem en blender.

Lav nemt din egen plantedrik med en blender

Plantedrikke er en anden ting man kan bruge en blender til. Plantedrikke er blevet helt utrolig populære inden for de seneste år. Og det er ikke kun veganere der er glade for disse alternativer til komælk. Den brede befolkning har taget plantedrikkene til sig, og der er kommet flere og flere varianter på markedet.

Soya, ris, havre eller mandler er blot nogle af de muligheder der findes. En plantedrik kan nemlig laves på snart sagt enhver form for korn- eller nøddebase. Det handler blot om at blende den primære råvare med vand, og vupti har du en plantedrik.

Blender_kur_mad

Prøv for eksempel med mandler eller cashewnødder, der begge er gode kilder til zink, som blandt andet hjælper med at vedligeholde et sundt hår. Der findes et utal af opskrifter rundt omkring på nettet, men man kan også sagtens bare prøve sig frem. De fleste nødder eller kerner skal stå i blød inden de blendes. Det kan man for eksempel gøre ved at hælde kogende vand over dem og lade dem stå en halv times tid. Alternativt kan man bare lægge dem i en skål med koldt vand natten over, så er de klar til brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *