Gode gaveidéer til en sundere krop og sjæl

aa11

Gaver er både skønne at give og modtage, og en gave med særlig omtanke for kroppens velbefindende er aldrig dårlig. De fleste nyder at bruge deres krop, hvad end det er i aktive sammenhænge eller med fokus på forkælelse og nydelse. En oplevelse eller udstyr til en fritidsaktivitet er nogle gange mere oplagt, hvis man gerne vil, at modtageren ikke blot skal stille gaven op på en hylde. Hvis man skal ud og købe gave til en særlig person, kan man med fordel læse disse tre gode tips.

Gaver til den særligt aktive type

Leder man efter en gave til den særligt aktive, kan man med fordel undersøge markedet efter de helt rigtige træningsredskaber. Til løberen kunne det være lækre nye løbesko eller måske en billet til det halvmaraton, personen længe har talt om. Hvis man skal købe en gave til cykelentusiast, kan man finde nyt udstyr eller måske noget cykeltøj af høj kvalitet. Hvis man er i tvivl om, hvad personen mangler, kan man altid få vedkommende til at tale om sin interesse og spørge ind til udstyr. På den måde kan man måske med lidt snilde få fisket ud af vedkommende, hvad der lige pt står øverst på den uskrevne ønskeliste.

cykel

Gaver til velvære, nydelse og en glad krop

En sund sjæl og en sund krop går hånd i hånd. Hvis man ønsker at forkæle nogen med lækkert velvære, så kan man gå efter nydelsesfulde oplevelser. Det kan være, man inviterer en nær veninde med i wellness eller giver en massage hos en god massør. En tur ved frisøren, at få en manicure eller pedicure eller anden form for forskønnelse af det ydre, kan også give et boost til gavemodtagerens selvtillid. Mange får ikke tid eller overskud til forskønnelse og forkælelse i hverdagen, så det vil være skønt, at andre har tænkt på ens velvære. Der er mange forskellige måder at forkæle kroppen på, så vælg noget personen vil sætte særligt pris på.

Udfordrer hjernen med god hjernegymnastik

Hjernen skal trænes ligesom kroppens muskler, og derfor kan man også give en udfordrende gave. Dem der til dagligt sidder med programmering eller måske bruger hjernen til at forfatte tekster til søgemaskineoptimering, kan måske have behov for en helt anderledes udfordring end en håndværker. Det er derfor vigtigt at tage udgangspunkt i modtageren, når man skal udfordre denne. Man kunne tage på tur i en af de mange Escape Rooms, der er poppet op over hele landet, hvilket giver en sjov og udfordrende dag. Dermed kan man også opleve gaven sammen med modtageren og å et fælles minde.

Gør lidt ekstra ud af indpakningen

Man kan altså med fordel tænke ud af boksen og finde anderledes gaver med fokus på aktiviteter, oplevelser og forkælelse. Hvis gaven er et gavekort eller en oplevelse, kan det godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af indpakningen. Skriv et sødt kort, print gavekortet ud og pak det flot ind, så det er en oplevelse at åbne gaven op. Man skal ikke underkende glæden ved at åbne pakker om man er barn eller voksen.

 

Sidetitel:

Gode gaveidéer? Aktiviteter, oplevelser og forkælelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *