Du kan godt ryge og stadig være forholdsvis sund på samme tid

aa11

Almindelig rygning er ikke spor sundt. Det er noget langt de fleste af os er klar over på det her tidspunkt og vi behøver ikke at gå i detaljer her om, præcis hvor sundt almindelige cigaretter rent faktisk er. 

Men vidste du egentlig godt, at du sagtens kan ryge e cigaretter og at det ikke går udover din sundhed? 

Læs med her og bliv lidt klogere på e cigaretter og hvornår det især kan være en god ide at benytte sig af dem.

E cigaret

Det startede som en hjælp til rygernes

E cigaretter startede egentlig med at være et redskab, der skulle hjælpe rygerne med at stoppe med at ryge – eller i hvert fald bare som et sundere alternativ end almindelige cigaretter. 

Mange ryger benytter sig i dag af e cigaretterne, hvis de har svært ved at stoppe med at ryge, og på den måde har e cigaretter ikke mistet deres oprindelige funktion. Men i dag er det også blevet populært blandt andre dele af befolkningen at benytte sig af e cigaretter.

Der er ret meget debat om, hvorvidt det egentlig ER sundt at ryge disse e cigaretter. Og det er rigtig nok at vi endnu ikke her voldsom meget data om langtidseffekterne af at ryge e cigaret. Men én ting er sikkert; der er meget sundere end at ryg almindelige cigaretter.

Dame

Pas på e væsken

Den ting, som får de fleste mennesker til at rejse sig fra stolen og proklamere at e cigaretter muligvis kan være farlig, er e væsken – eller rettere hvad der er i e væsken.

Hvis man gerne vil i gang med at ryge e cigaretter, så bør man også passe lidt ekstra på med lige netop dette aspekt af e cigaretten. Det er vigtigt, at man ikke bare køber sin e væske af hvilken som helst producent. Man skal købe sin E væske fra et bestemt firma, som man har tillid til og som man ved ikke putter nogle mærkelige ‘ekstra’ ingredienser med ned i e væsken.

Der er desværre ikke alle producenter af e væske, man kan have lige så meget tillid til. Og det gælder derfor også med at tage dine forholdsregler. 

Led efter firma som er blevet undersøgt af objektive organisationer som specialiserer sig i netop at undersøge firmaer, der sælger e væske. På den måde er du sikker på, at alle ingredienserne er godkendt og du ikke får en ubehagelig oplevelse om et par årtier i form af kræft eller andre rædsomme diagnoser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *