Betting gør livet mere spændende

”Skal vi vædde at jeg rammer mammutten i venstre bagben, med det første spydkast?” ”Jeg satser den rævepels som jeg ellers har lovet fruen. Hvad med dig?”

Nogenlunde sådan lød måske et væddemål mellem to makkere på jagt, i stenalderen. Væddemål er høst sandsynligvis så gamle som menneskeheden. Og jo mere civilisation, jo mere sofistikerede og mangfoldige er mulighederne for betting. Vi har ikke kun produktionsindustri. Sportsbetting og gambling er også industrialiseret og omsætter milliarder af kroner hvert år.

Mennesket har brug for lidt spænding og uvished. Jo mere trygt og planlagt vores liv bliver, jo mere har vi brug for kompensation.

Naturfolkenes livstil medfører en vis utryghed og fare. Adrenalinsus er næsten hverdagskost. Men når vi har brug for det, skal vi enten dyrke ekstremsport eller ty til betting eller gambling. Det er vores måde at få spændingen tilbage i vores eller så forudsigelige liv.

Vinding er ikke motivet, spændingen er. Eller er det?

Alle vil naturligvis gerne vinde. Men hvis det kun drejede sig om gevinst, ville betting og især sportsbetting ikke være så populært. Du kan komme langt hen ad vejen mod succes, hvis du har ekspertviden. Men det er i sidste ende altid heldet der er afgørende, om du kan vinde eller ej.

Alligevel, der findes mennesker som har gjort sportsbetting til en indtægtskilde. Det kan lade sig gøre igennem sure bets, eller arbitrage betting. Der udnytter du den mulighed, at forskellige bookmakere har forskellige odds på den samme kamp.

Så satser du på begge odds, og uanset hvem der vinder kampen, vinder du et af de to væddemål. Det er dog ikke nogen store beløb, du kan vinde på den måde. Du taber jo i hvert fald et af de to væddemål.

Betting_terninger_casino

Faktisk er sure bets hårdt arbejde. Du skal både være god til at finde mulighederne, men også god til at beregne de optimale indsatser. Men til gengæld er det ret sikker at du går hjem med et lille overskud.

Sådan kommer du i gang med sportsbetting

Betting er naturligvis kun sjovt når man også vinder. Du hverken kan eller vil vinde hver gang, men du kan forbedre dine personlige odds ved at gøre dig klog i emnet. Her et par tips:

  • Find en webside hvor du kan danne dig et overblik over de mange muligheder og former for betting. Der kan du også lære de grundlæggende begreber.
  • Brug seriøse betting sites. Læs altid nogle anmeldelser inden du vælger en bookmaker. Gerne flere, om muligt fra forskellige fora.
  • Tro på statistikken frem for din mavefornemmelse. Hvis statistikken siger dit hold vil højst sandsynligvis tabe denne kamp, så vil dit hold højst sandsynligvis tabe denne kamp. Hvis du vil have den bedste chance for at vinde, må du satse imod dit hold.
  • Se på oddsene. Husk at høje odds også er lig med høj risiko.
  • Vurder opponenterne. Om det er en Bundeliga fodboldkamp eller en Wimbledon tennisfinale, hold dig ajour med de aktuelle sportsnyheder. Der skjuler sig mange fingerpeg i dem.
  • Sats aldrig flere penge end du har råd til at tabe. Det er ikke særlig smart at regne med gevinst. Glæd dig når du vinder og tag det i stiv arm når du taber. Du vil med sikkerhed opleve begge dele.

sports_betting_odds_fodbold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *