Føler du at du også ser lige så sund ud som du er?

aa11

En del af det at være sund og rask, kommer også af at man er glad og tilfreds. Derfor er det vigtigt at man husker at gøre nogle gode og rare ting for sig selv. Sundhed skal ikke bare være en sur pligt, hvor du spiser retter du ikke kan lide og dyrker motion du ikke synes er sjov. Når man først har knækket den kode, vil din nye sunde livsstil blive endnu bedre. Men der er andre ting der også høre sig selv, for at føle sig sund og godt tilpas. 

Ser din hud lige så sund ud som din krop?

En del af det at føle sig sund er også at have en fornemmelse af at man ser sund ud. Det kommer selvfølgelig også i takt med at ens krop bliver mere tonet og at man måske taber sig nogle kilo. Men det kan også komme sig af at tage sig godt af sin hud og hår. Dette kan man både påvirke indefra og udefra, for ved at spise på en måde der fokuserer på disse områder, kan du også gøre rigtig meget. Det er for eksempel godt for hudens glød at man spiser gulerødder, mens sådan noget som appelsiner kan fremme elasticiteten i ens hud, så den forbliver ung at se på. Men husker du derudover at sørge for at give din krop en ydre pleje der gør at den stråler og ser frisk ud? 

fansigtsvask

Fugt er ikke nok  

Når det kommer til ens hud, så er det især ansigtet vi viser frem til omverden. Du undgår at din hud virker tør og glansløs ved at huske at tilføje fugt til den. Dette kan både gøres ved at du husker at drikke rigeligt med vand, men det er også rigtig vigtigt at du bruger gode fugtighedscremer. 

Men har du måske oplevet at på trods af at du drikker masser af vand og smører dit ansigt ind hver dag, så føles din hud stadig lidt mat? Dette kan skyldes at du ikke husker at få fjernet de døde hudceller. Hvis disse bliver ved med at ligge på din hud, vil det være svært at få gløden frem. Derfor bør du også huske at bruge en ansigtsscrub eller -wash i din hudplejerutine. Den hjælper nemlig med at rense din hud og fjerne døde hudceller, navn og fedt fra huden. Det kunne for eksempel være den fra Cossy.

Når du har en god pleje af din hud, vil du opleve at din hud ser sund og spændstig ud. Du vil måske også opleve at du har lidt færre urenheder, fordi du sørger for at få fjernet den snavs der vil forårsage dem. 

Sådanne plejende produkter er god for hele din hud, også arme og ben. Derfor er det godt at have produkter til hvert område og formål. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *